Vores baggrund

Hos Bodelsen & Schramm har vi stor erfaring med det erhvervspsykologiske arbejde og vi har et godt netværk, med folk vi holder af. Vi samarbejder bl.a. med Kjerulf & Partnere, Grow People, Organisation og andre ift. opgavens karakter.

Vi er certificeret i en række personligheds- og kognitive tests, herunder  Hogan, NEO-PI-3, MSCIET, IST, BOMAT, Stroop, Kjerulf & Partnere Personligheds- og Teamtest.

I over 15 år har vi arbejdet med udvikling af teams, rekruttering, stresshåndtering, trivsel og ​coaching af medarbejdere, ledere og virksomhedsejere.

Vi løser løbende opgaver for bl.a. Mærsk, Oticon, Forsvaret, Falck, SAS, Bloxhub, Topdanmark, Danske regioner, Høje Taastrup kommune, Københavns Kommune, Frivillige organisationer. 

Vi ​har en ambition om at være med til at skabe gode arbejdspladser, hvor de rette personer matches med de rette organisationer. Det skaber den bedste trivsel og de bedste resultater.

Vi samarbejder tæt med vores kunder. Vi har fleksible forløb og evaluerer løbende sammen med jer, om I får den effekt I ønsker. Det er uanset om det handler om rekruttering, ledersparring, workshops og foredrag eller anden psykologisk rådgivning.

Giv os et kald, inviter os, kom forbi. Fortæl os om jeres udfordring og så finder vi en løsning sammen.

Psykologer

Tobias D. Bodelsen

Cand. psych, autoriseret psykolog (Københavns Universitet)
​Speciale i Erhvervspsykologi


Tlf.: 29 72 80 87
Email: [email protected]

Mads Schramm

Cand. psych, autoriseret psykolog (Københavns Universitet)
​Speciale i Erhvervspsykologi


Tlf.: 30 29 19 75
Email: [email protected]

Vi anvender cookies for at give dig en bedre brugeroplevelse på hjemmesiden. Det håber vi er OK med dig. Læs mere ...
OK!